Afspraak maken

 

fb_DSC2194a_20200213_Van-Beest_Chiropractie_Irene-van-Wel_Fotografie_Weert-1.jpg

OxySupport is onderdeel Chiropractisch Centrum

Sinds 2020 is hyperbare zuurstoftherapie een nieuwe aanvulling van onze diensten. Al jaren zochten we naar een fabrikant die een goede, maar ook gebruiksvriendelijke, zuurstoftank kon aanbieden. Deze hebben we gevonden. Hyperbare zuurstoftherapie biedt oplossingen voor mensen die vaak niet meer weten wat nog te proberen voor hun klachten als Long-Covid, huidproblemen (zoals open wonden), coginitieve problemen (zoals concentratieproblemen, overprikkeld zijn, slechte concentratie en vermoeidheid) chronische ontstekingen en ziekte van lyme. Niet alleen onze patiënten, cliënten van buitenaf, maar ook ons team maakt intensief gebruik van deze therapie. Hetzij voor klachten die zij ervaren, hetzij voor wellness en preventie. Arie van Beest is dus niet alleen medisch opgeleid, maar hij is ook opgeleid in de materie van de hyperbare zuurstoftherapie. Als u een centrum kiest dat voor u gaat zorgen, check dan van te voren of de therapeut medisch opgeleid is. Veiligheid gaat vóór alles. Daarom is een medische intake bij ons verplicht. Wij willen uw medische achtergrond leren kennen en kunnen beslissen of u in aanmerking komt voor de therapie. Arie van Beest is inmiddels meerdere malen in de USA geweest voor extra bijscholing over HBOT. Zo blijft hij in nauw contact met medici die óók gespecialiseerd zijn in hyperbare zuurstoftherapie.

Van passie tot professie tot praktijk

Als kleine jongen in Kaapstad, Zuid-Afrika bezocht ik mijn vader wekelijks in zijn praktijk en aanschouwde ik het wonder van chiropractie. Mensen helpen en beter maken en dat alléén met je handen, zonder medicijnen en zonder ingewikkelde apparaten. Mijn vader was een gepassioneerd chiropractor. Lange dagen werken of in de weekenden, dat maakte hem niks uit. Chiropractie was zijn levenswerk. Hij had intensief contact met de meest bekende chiropractoren over de wereld en al gauw wist hij zijn passie op mij over te brengen. Mijn naam is Arie van Beest, ik ben getrouwd met Christianne Vogt en samen hebben wij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek opgezet. U moet weten dat de studie tot chiropractor 5 jaar duurt plus een stagejaar. Een fulltime opleiding waarbij de eerste 2 jaar van de studie vergelijkbaar zijn met de studie medicijnen.

Van Amerika naar Limburg

Na mijn studie in Amerika startte ik mijn eigen praktijk in 1987 in Limburg. Klein, maar met grootse ideeën. Ik heb altijd heel Nederland willen laten zien hoe mooi mijn vak is en hoe goed en relatief snel wij resultaat kunnen boeken, niet alleen met chiropractie, ook met echografie, shockwave therapie én hyperbare zuurstoftherapie. Geen ellenlange wachttijden, geen bureaucratie. Terecht kunnen op het moment dat je pijn hebt. Plus het aanbod van diverse therapieën, waaronder hyperbare zuurstoftherapie.

Alles onder een dak

Onze organisatie neemt een bijzondere plek in binnen de gezondheidszorg. En waarom is onze organisatie dan zo uniek? Wij zijn de enige chiropractie praktijk in Zuid-Nederland met alles onder één dak. Een bundeling van uitstekende apparatuur, deskundigheid en ervaring om een goede diagnose te stellen. Maar ook niet minder belangrijk, omdat we oprecht passie voor ons vak hebben. Kunt u zich voorstellen hoe mooi het moet zijn om iemand, die soms al jaren aan pijn lijdt, goed te kunnen helpen en de levenskwaliteit te kunnen verbeteren. Maar we zijn ook realistisch, we kunnen niet iedereen helemaal beter krijgen. Eerlijk is eerlijk, maar we kunnen wel samenwerken met andere disciplines zodat we samen toch tot een mooi resultaat kunnen komen.

In de laatste jaren was de vraag naar onze diensten zo groot dat we inmiddels 8 praktijken hebben in Zuid-Nederland met een team van meer dan 40 kanjers. Waarom noemen we ze geen medewerkers? Dat zou de lading niet dekken. Niet alleen deskundig, maar ook empathisch en een luisterend oor. Daar staan we voor!

Arie en Christianne van Beest-Vogt

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis intakegesprek

Maak kennis met Hyperbare Zuurstof therapie

Maak vandaag nog een afspraak voor Hyperbare zuurstof therapie

Afspraak